24 septembrie 2007

Donald J. Trump - Cum sa devii bogat



Unul dintre cei mai celebri miliardari din Statele Unite, Donald Trump este si unul dinte cei mai remarcabili reprezentanti ai visului american.

Plecat de la aproape nimic, a facut avere in urma afacerilor din sectorul imobiliar, a pierdut totul si apoi si-a refacut averea. Viata sentimentala agitata si dinamismul lui sunt legendare.

Scriind “Cum sa te imbogatesti”, Donald Trump a vrut sa faca din noi miliardari! Cu o sinceritate tipic americana, autorul ne destainuie in mod concret si placut toate secretele reusitei sale.

Sfaturile lui vizeaza de la felul in care trebuie sa ne imbracam la secretele unei negocieri reusite; de la alegerea colaboratorilor pana la concedierea unui salariat; de la folosirea corecta a numelui de familie la necesitatea de a sti sa spui nu; de la arta interviului la lectura lui Jung; de la reflexul strangerii mainii la cele mai bune investitii; de la stiinta ascultarii celuilalt la indiferenta fata de critici; de la talentul oratoric la virtutile megalomaniei.

Acestea si multe alte subiecte sunt abordate de Donald Trump fara complexe, oferindu-ne retete lui de miliardar. Si fiecare e liber sa foloseasca cum poate mai bine lectiile maestrului !

Va recomand aceasta carte ! Este una dintre cele mai bune carti citite de mine !

Comanda acum ! - LIBRARIE.net





2 comments:

Anonim spunea...

Nu a plecat chiar de la aproape nimic. Si taicasu tot cu imobiliarele s-a ocupat si nu a fost tocmai sarac. Si inca o chestie, nu uita ca facuse de cateva ori imprumuturi de la familie de zeci de milioane de $...cata lume are asa rude sa-i imprumute zeci de milioane de $??

Anonim spunea...

Vorbesti prostii ! A avut o criza cand a pierdut tot la caderea pietei imobiliare de a pierdut miliarde de dolari si a revenit platindusi cu greu datoriile prin imprumuturi si intelegeri cu proprietarii celor 99 de banci la care avea datori.

Daca tereferi daca a pornit de la 0 ... iar nu cred ca e o exprimare corecta. Si tu daca pornesti intr-o afacere nu cred ca pornesti de la 0 ! Fiecare beneficiaza de un anumit capital de la parinti ! Ca asa e normal. Iar Donald nu avea parinti bogati ! E adevarat multe chestii legat de imobiliare Donald le-a prins de la tatal sau dar asta nu inseamna ca parintii lui erau bogati.

Eu am citit cartea de 2 ori. E super. Mie imi plac oamenii care gandesc ca mine :)) Si deasta le citesc. La fel mi s-a intamplat si cu cartea lui Richard Bradson (proprietarul imperiului Virgin). Deci nu te astepta sa nu le iau apararea la orice ai spune :)