11 mai 2007

Zoso is back ...




Zoso a revenit în forţă pe blog. Pare să se simtă mai bine şi gata de "adăugat o nouă gaşcă de dobitoci în blacklist". mda ...

Printre acei dobitoci se pare că sunt şi eu de mult timp si că voi mai fi în continuare. De ce ? Nu ştiu ! De ce spun asta ? Pentru că vroiam să îi urez şi eu un "welcome back" dar vad'că n-am cui ! Aprobarea divină nu o mai primesc.

Oricum ... "Welcome back" şi să te faci bine cât mai repede că groaznic areţi !





5 comments:

Anonim spunea...

Se pare ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Motivul? Comentariul meu legat de un post in care jignea posesorii altui telefon mobil decat cel pe care-l avea in posesie zoso.
Cred ca l-a cam deranjat parerea mea..

http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1323571846477bae7dad2
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1323583946477bff7573f

Si povestea a continuat cu asta (de asemenea sters):
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1323590746477c1bc5631

Anonim spunea...

eu tot nu inteleg ce vrei de la mine.
ba scrii tampenii despre mine, ba faci pe victima.

Anonim spunea...

Poi din moment ce nu stiu de ce am ban la tine pe blog ... sau ma rog banui dar nu gasesc logica ... nu e normal sa ma simt un fel de "victima" a tampenilor tale ?

Eu ti-am trimis un mail in care te-am rugat sa imi spui daca ai ceva cu mine, asa numa pentru cultura mea generala. Nu mi-ai raspuns. Mi-ai aratat cum stai cu coloana vertebrala. Dupaia am vrut sa te intreb pe messenger dar am primit un raspuns de genul "no thankx". Mi-ai aratat ca cu siguranta nu ai coloana vertebrala.

Nu e vorba ca vreau ceva de la tine. Nu vreau nimic frate. Pur si simplu m-am simtit prost cand am intrat pe blog la tine dupa ce ai iesit din spital si am vrut sa scriu un "welcome back si sa te faci bine" si mi-a aparut ca trebuie sa astept aprobarea divina a lu mama draku ! Si in final a fost sters commentul. Intelegi ? Atata tot.

Anonim spunea...

eh, imagineaza-ti tu ca o sa comentezi la mine pe blog cand scrii faze de kkt de genul "zoso e la pamant".
care, pentru mine, e acelasi lucru cu "zoso a murit".

Anonim spunea...

Mda ... imi imaginez ca te-ai simtit nashpa la faza asta dar ... sensul pe care il gandeam eu cand am scris postul era altul si anume ca ai cazut. E adevarat ca suna cam ciudat dar ... in fine. scuza-ma. Te inteleg.

Dar problema nu e asta. Asta e ceva de genu "scotete scotete" :). Problema e dinainte, si anume care e motivu ca nu mai am ce cauta la tine pe blog. In fine ... stiu ca raspunzi de obicei foarte "subtil". Ramane o enigma. Whatever.