27 aprilie 2007

Concurs pe video.neogen.ro



Premii:

  • 500 eur cash/saptamana (garantat pentru cel care strange cat mai multe voturi, impreuna cu prietenii lui, pentru video-urile uploadate de ei)
  • 5 tricouri/saptamana, prin tragere la sorti.
Durata concurs:
  • 4 saptamani
Cand incepe:
  • imediat ce termina baietii de la programare. Asta inseamna cateva zile, sper eu.
Tips & Tricks:
  1. Incarca filme ca nebunul. Dar sa fii atent sa le faci cat mai originale si mai cool, ca sa le vada cat mai multa lume si sa iti dea voturi cat mai mari.
  2. Fa-ti o gasca cat mai mare de prieteni. Si pune-i la munca. Decat sa pierzi tu 1 ora sa incarci 5 filme, mai bine convingi 5 prieteni sa incarce filme. Unirea face puterea;).
  3. Trimite link-urile la video-urile postate de tine la cat mai multa lume, sa se uite. Si sa te voteze.
Multa bafta !





1 comments:

Anonim spunea...

Sunt curios daca Neogen va da un premiu pentru vreun videoclip uploadat dupa ce a fost copiat de pe TV. (Si anume... pentru filme ce incalca drepturile de autor) daca filmul va strange cele mai multe voturi. Ar fi cea mai mare greseala de imagine.
In rest, multi romani se vor apuca sa introduca content local iar aici Neogenul va castiga teren.
Se va naste un nou spam cu link-uri catre filmuletele lui Gogu' de pe Neogen, link trimis de el la toti prietenii din "mes"(Messenger), "mirc"(IRC), si pe email - pentru a aduna cat mai multe voturi.
Mai exista varianta a 2-a: filme de toata jena filmate in spatele blocului, afisari ale filmelor facute cu proxy-uri si 10 conturi per cetatean intr-un sistem copiat dupa trilulilu.

Mare e gradina Neogen, dar multe animale sar gardul Zoo-ului.