17 ianuarie 2007

netics blog



Pe blog-ul lui Vladinho daca il frecventati, cu siguranta ati observat certurile dintre el si netics. Nu ma bag intre ei. Ei stiu ce si cum.

Dar cu mine ce are netics ? A intrat pe mine direct cu injuraturi ca il pup in cur pe vladinho auzi :) Am tot vorbit cu el si a spus ca e clara treaba si cu mine :) din pricina faptului ca am scris pe mess "k" in loc de "ok" :) sau chestii de genu asta :) Mda ...

De ceva timp am tot incercat sa mai dau de el dar ce am aflat azi :) ca am Ignore :) de la pushtiulica aka netics. Am pus o intrebare la el pe blog daca mi-a dat Ignore si de ce a facut-o ! Rezultatul ... Comment Deleted :) E tare tipu ...

Netics, copilash, eu te inteleg ca esti "probabil unul dintre cel mai controversat blogger" dar lasa-ma cu fazele astea de copilas cu fitze de vedeta. Te rog frumos.

LATER EDIT: A intrat din nou in discutie cu mine printzul dupa ce a citit ce am scris. Cuvinte folosite cam neplacaute etc. In fine. Imi place sa cred ca nu am fost eu cel nesimtit.





5 comments:

Anonim spunea...

netics... cel mai controversat blogger ? ... hai frate... e un taran de fro 17 ani, ce a avut trafic pe blog din cauza glumelor erdeesh ... atat. Nici macar blogger nu e ...

Anonim spunea...

e rupt tipu'

Anonim spunea...

Ca a avut noroc cu erdeesh asta e treaba lui. Bravo lui. So invartit bine, vorba aia :) dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie nesimtit si arogant si ... etc.

Faza cu "cel mai" am luat-o de la el de pe blog unde a scris ca are "probabil unul dintre cele mai controversate bloguri" si "probabil cele mai originale sidebaruri" :)))

Jerry spunea...

Am auzit de el de la reclamele alea cu erdeesh...Norocu` lui ca nu il da nimeni in judecata pt chestiile alea...Oricum,e dus tipu`

Anonim spunea...

Eu unul sincer nu stiu ce sa zic ... mai bine nu ma bag in conflict ... si pan la urma de unde a pornit toata harmalaia asta intr vladinho si netics ? ... mi-ar placea sa stiu ;))