7 decembrie 2006

Motorola V3i Dolce&Gabbana




Motorazr V3i Dolce & Gabbana, de la Motorola si Dolce & Gabbana, este mobilul care imbina designul original Motorazr cu stilul inconfundabil Dolce & Gabbana.


Dupa marele succes obtinut de editia limitata Motorazr V3i Dolce & Gabbana, designerii italieni au creat impreuna cu Motorola, o noua versiune a luxosului telefon, de aceasta data aurit si avand gravat logo-ul Dolce & Gabbana.


Un farmec deosebit este dat si de pandantivul cu intialele din aur D&G, livrat exclusiv impreuna cu acest terminal.


Telefonul ofera continut multimedia personalizat D&G precum imagini de fundal, screensavere, tonuri MP3 speciale si imagini animate unice, mai scrie aceeasi sursa.


"Motorazr V3i Dolce & Gabbana imbina perfect stilul cu gama variata de functionalitati, precum camera digitala de 1,23 megapixeli, capabilitati de captura si redare video, card de memorie de 64 M, toate reunite in clasicul design Motorazr," declara Simon Thompson, Marketing Director, Motorola Mobile Devices Europe.


De asemenea, au fost anuntate si cateva accesorii exclusiv create pentru modernul Motorazr V3i Dolce &Gabbana ce vor putea fi achizitionate separat.
Acestea includ o casca Bluetooth Motorola H700 personalizata, un set de casti stereo cu fir pentru a asculta muzica si o cutie luxoasa din piele, placata cu aur, in care poate fi tinut telefonul.


Daca esti interesat da click aici





2 comments:

Anonim spunea...

interesant, nu stiam ca exista varianta D&G.
daca va intereseaza un review la telefonul original in gasiti aici: Motorola V3i

Va salut.

Anonim spunea...

stiu ca nu mai un telefon de "actualitate", dar mie imi place foarte mult si la un search pe google am gasit prezentarea facuta de tine..si as avea o intrebare..am inteles ca sunt si Motorola D&G care nu fac parte din aceasta colectie (sunt un fel de fake-uri), cum le deosebesti de cele originale? Pe net preturile la acest telefon sunt intre 7-8 mil pana la 14-15 mil.