23 decembrie 2006

Mesaje de Craciun



Sunt in pana de idei azi. Ma gandesc ce sms-uri & urari de Craciun sa trimit. Aveti vreo idee ?





54 comments:

Anonim spunea...

Acesta l-am trimis eu.

"Iti doresc ca sarbatoriile de iarna sa te inconjoare confortabil si calduros, in toate culorile, iar Anul Nou sa iti aduca multa sanatate, fericire si impliniri ! Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

Tocmai am prmit unul frumos :)

"Acum cand Mantuitorul s-a nascut, deschide-ti usa si lasa spriritul Craciunului sa iti intre in casa! Deschide-ti inima si lasa bucuria si implinirea sa iti intre in suflet! Deschide-ti larg bratele si imbratisarea ta calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pt cei dragi! Sarbatori fericite....si tot ce va doriti sa se implineasca "

Anonim spunea...

Daca eram poet ... scriam versuri. Craciun Fericit !

Anonim spunea...

"Aburul sarmalelor s-a risipit, parfumul cozonacilor dus e, iar tuica si vinul uitat sunt si ele. Asa ca RESTART. Craciun Fericit."

Anonim spunea...

"Sfanta arbatoare a Craciunului s-a va aduca in suflete noblete si bucurii iar langa cetina bradului impodobit, o data cu vraja colindei ingerii cu aripi de nea sa va presare suflete iubire. Craciun Fericit."

Anonim spunea...

"Magia sarbatorilor sa-ti bucure caminul, iar stralucirea ei sa-ti mangaie destinul. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"Fie ca tot ce iti doresti acum in ajun de Craciun, mosul sa iti aduca. Craciun Fericit !"

Anonim spunea...

"Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, ia ca si Craciunul vine. Craciun Fericit."

Anonim spunea...

"Bucuria vine din lucruri marunte ... linistea vine din suflet ... Caldura sarbatorilor de iarna vine din inimile noastre. Craciun Fericit !"

Anonim spunea...

"Iti doresc ca nasterea Mantuitorului sa-ti umple sufletul de bucurie, fericire si iubire. Craciun Fericit !"

Anonim spunea...

"Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun Fericit !"

Anonim spunea...

"Fie ca spiritul Craciunului sa fie simtit de catre tine, alaturi de toti cei dragi tie, cu intelegere iubire si credinta. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"Sper ca Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului sa va aduca tie si familiei tale pace in suflet, multa bucurie si sanatate. Craciun Fericit !"

Anonim spunea...

"Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ati scris si ca o s-a vina sa va aduca in pumni lumina, langa bradul plin de foc sa va umple de norok. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"Fie ca magia sarbatorilor cu zumzet de clopotel si miros de brad sa iti aduca multa bucurie si fericire alaturi de cei dragi. Craciun Fericit."

Anonim spunea...

"Misterul serii de Craciun, puterea magica a darurilor sale si mai ales sfintenia luminii sale vestesc nasterea pruncului Iisus in lumina stelei vestitoare de pe cerul Bethleemului. Craciun Fericit !"

Anonim spunea...

"Fie ca sarbatoriile de iarna sa iti aduca multe bucurii si impliniri, tie si celor dragi. Craciun Fericit si La Multi Ani."

Anonim spunea...

"Linistea, bucuria, lumina si caldura sfintei sarbatori a Nasterii Domnului sa iti mangaie si sa iti incalzeasca sufletul si in urmatorul an. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"Fie ca Sarbatoarea Craciunului sa iti aduca linste sufleteasca, dragoste, fericire si multe bucurii. Iar Mosul sa fie mai darnic ca niciodata. Craciun Fericit !"

Anonim spunea...

"Sub crengutele de brad impodobite cu stelute de nea, sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca bucurosi, frumoasi, sanatosi si ma ales alaturi de cei dragi. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"Dau acest sms ca sa nu fiu considerat nesimtit ca uit de tine.Chiar nu aveam chef sa cheltuiesc 0.07$.Whatever,
ureaza-ti ce vrei si scuteste-ma de raspuns."

Anonim spunea...

Mesaje de Craciun, mesaje aniversare, mesaje de Sarbatori - online, cu livrare offline.

Dincolo de SMS-uri, MMS-uri si e-mailuri, multe persoane doresc de Sarbatori - dar nu numai - sa transmita mesaje clasice (felicitari) si cadouri celor apropiati. Internetul ofera, in prezent, in Romania, metode simple de a realiza astfel de lucruri, fara a irosi deloc timp. Multe magazine electronice cu flori sau cadouri generale permit si posibilitatea personalizarii comenzii prin adaugarea unor felicitari cu mesaje alese sau scrise de expeditor; si totul se face direct online.

Pe www.floridelux.ro, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de livrare de flori la domiciliu, in momentul in care un buchet sau aranjament floral este comandat, consumatorul are posibilitatea de a alege un model de felicitare si de a o si semna pentru destinatar. Mai mult, site-ul propune si mesaje tip pentru cei mai putin inspirati - practic, orice situatie este anticipata de magazinul electronic: Mesaje de aniversare; Aniversare petrecuta separat; Felicitari zi de nastere; Mesaje pentru ziua copiilor; Zile de nastere in situatii dificile - mesaje incurajari; Ziua de nastere de Craciun; Cel mai bun prieten/prietena; Mesaje de dragoste (pentru indragostiti); Christmas pentru copii, pentru parinti si pentru prieteni; Urari de sanatate/ insanatosire; Perioade dificile; Mesaje comemorari; Afla semnificatia florilor; Texte felicitari 1 martie; Felicitari 8 martie; Citate din Shakespeare; Mesaje de despartire; Mesaje in engleza; Idei originale de cereri in casatorie, iar lista continua. Evident, plata se poate face cu cardul, iar livrarea este rapida, prin curier in general.

Site-ul www.comoaramea.ro merge chiar mai departe, pentru ca fiecare cadou este un mesaj direct, inedit. Cadourile se personalizeaza direct, de asemenea mesajele sunt oferite cu generozitate de initatorii afacerii - Mesaje de Craciun, Mesaje de dragoste, Mesaje - Zi de nastere, Mesaje - Aniversare, Mesaje pentru rude, Diverse ocazii; fiecare categorie cuprinde sub-categorii, iar numarul de mesaje propuse este foarte mare. In orice caz, inventivitatea este acceptata, astfel ca orice idee poate fi pusa in aplicare direct de client, preturile fiind rezonabile, iar cadoul deosebit.

Anonim spunea...

"Deschide-ti sufletul si primeste urarile mele cele mai bune!"

Anonim spunea...

"Sa ai parte de un Mos Craciun tanar si viguros :)))! "

Anonim spunea...

"Noi cu toti asteptam cu drag Craciunul ! Este o sarbatoare minunata ! Mai ales copiii care asteapta cu drag sa vina Mos Craciun sa le puna cadourile sub bradul cu beculete si globuri; mai vine si zapada care se asterne ca o plapuma rece dar frumoasa unde copiii fac Oameni de Zapada. Sa aveti un an nou fericit ! si Sarbatori Fericite!:)"

Anonim spunea...

"In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!"

Anonim spunea...

"Eu l-am vazut pe Mos Craciun,
E un mosneag cu barba alba si cu toiag
Ca toti mosnegii care trec pe drum
Departe, intr-o tara fermecata,
In care nimeni n-a ajuns vreodata
Sta singur cuc intr-un bordei de fum –
Si trage Mosul din lulea,
Si zilele se duc, si iarna vine,
Si prin casute-ncep a-l astepta
Baieti cuminti si fete dulci ca Tine.
Si intr-o seara, Domnul cel Sfint,
Intinde miina-i buna spre pamint
Si-anina-n cer de-un fir de borangic
Un pui de stea pentru Isus cel mic.

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa iti fie tie bine, acum si in anul care vine."

Anonim spunea...

"Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca multa pace in suflete, fericire, impliniri si mai ales multa, multa sanatate.Sarbatori fericite!"

Anonim spunea...

"pe la colturi unii spun
ca exista mos craciun
ca i-ai scris si c-o sa vina
sa-ti aduca-n pumni lumina
langa brad si langa foc
sa-ti aduca mult noroc
oriunde te-ai afla
mos craciun te va vizita
si-ti va aduce ce-ti doresti
un mery christmas ca-n povesti
si te rog nu-l refuza
ca vine din partea mea"

Anonim spunea...

"Sa nu uiti sa fii copil in Sfanta Seara de Ajun si, asemeni lui, sa uiti pe cele rele, sa te bucuri de cele bune si sa traiesti Craciunul in adevaratul lui Spirit!"

Anonim spunea...

De va veni la voi in prag
Un mos batran cu un toiag,
Sa nu-l goniti,e Mos Craciun ,
Care v-aduce un gand bun!

Anonim spunea...

"La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va dorim sanatate, pace si prosperitate LA MULTI ANI!"

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

"Merry Christmas! Sa va aduca Domnul multa fericire , iubire , pace in sufletele voastre si multe bunatati pe masa ! Un an nou fericit ! La multi ani!"

Anonim spunea...

"CRACIUN FERICIT!!!"

Anonim spunea...

"De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"Lumina ,credinta si iubirea sa te insoteasca in anul care vine!"

Anonim spunea...

"Intr-o zi cand voi privi pe fereastra si nu voi mai vedea rautate, tristete si egoism voi lua un brad il voi impodobi cu stele si aceea zi va fi Craciunul. Craciun fericit si fie ca Pruncul Sfant Iisus sa va coboare in suflete si sa va aduca liniste si pace!"

Anonim spunea...

"Anul acesta inainte de Craciun am primit cel mai frumos dar de Craciun. N-a fost ambalat cu funda mare, rosie si nici nu l-am gasit sub pom. Dar mi-a facut viata mai frumoasa si s-a transformat, in timp, intr-un cadou perpetuu, un izvor inepuizabil de fercire...
Craciun fericit iubitule!"

Anonim spunea...

"Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !"

Anonim spunea...

"Vreau ca aceste sarbatori sa-ti aduca indeplinirea tuturor dorintelor, si iti doresc o vacanta plina de pace si liniste, si mai ales multa ninsoare, pentru ca stiu cat de mult iti place.
Sper ca esti bine si ca viata ta este asa cum vrei sa fie. Sper ca ai multe planuri si incredere in viitorul tau. Cunoscandu-te, stiu ca le vei indeplini pe toate cu optimismul tau debordant.
Sarbatori fericite!"

Anonim spunea...

"Toti ingerii din cer se vor aduna si vor cere TATALUI CERESC binecuvantare pentru dragostea voastra si pecetluirea ei sub bradul de CRACIUN, ANUL ce vine si multi de acum inainte sa sarbatoriti in cuibusorul voatru sub bradul vostru anii ce vor trece fericiti peste voi ."

Anonim spunea...

"Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu' si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!"

Anonim spunea...

"Craciunul este o perioada a anului, in care sa ne amintim de cei la care tinem!
Fie ca zilele si inimile voastre sa fie luminoase!
Fie ca aceasta zi a nasterii Mantuitorului,
plina de speranta si pace pe Pamant!
Craciun Fericit!"

Anonim spunea...

"Acum cand Mantuitorul s-a nascut, deschide-ti usa si lasa spriritul Craciunului sa iti intre in casa! Deschide-ti inima si lasa bucuria si implinirea sa iti intre in suflet! Deschide-ti larg bratele si imbratisarea ta calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pt cei dragi! Sarbatori fericite....si tot ce va doriti sa se implineasca"

Anonim spunea...

"Sfanta sarbatoare a Craciunului s-a va aduca in suflete noblete si bucurii iar langa cetina bradului impodobit, o data cu vraja colindei ingerii cu aripi de nea sa va presare suflete iubire. Craciun Fericit"

Anonim spunea...

"Fie ca spiritul Craciunului sa fie simtit de catre tine, alaturi de toti cei dragi tie, cu intelegere iubire si credinta. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Sarbatori Fericite !"

Anonim spunea...

"Sa luam lumina din lumina sufletului nostru si sa o daruim celor legati sufleteste de noi si celor care ne inconjoara. Sa devenim mai buni pentru ceilalti pentru ca si ei sa se simta obligati sa fie buni. Atunci cand colindele Craciunului ne umplu sufletele sa daruim un gand bun pentru tot universul si in special pentru cei de langa noi."

Anonim spunea...

"Ridica-ti fruntea ta CRESTINE
Azi catre RASARIT,
Si-n casa CANDELA SA ARDA
Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!"

Anonim spunea...

"Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine."

Anonim spunea...

"Timpul se scurge incet, incet si lasa in urma amintiri placute. Noi oamenii ar trebui sa fim mai ingaduitori si sa ne bucuram de clipele petrecute. Mai este putin si vine Craciunul, o zi a eternitatii. Sa lasam deoparte tristetea, sa ne bucuram cu totii. Cu mici, cu mari, tineri si batrani, sa dam dovada ca suntem romani. O zi de neuitat sa fie pentru toti,Pentru parinti, copii, bunici si nepoti. Sa stim sa pretuim aceasta sarbatoare, alaturi de cei dragi!"

Anonim spunea...

"Sarbatori pline de caldura si lumina va doresc, langa bradul impodobit, alaturi de cei dragi, si un an nou cu mult noroc si bucurii!!! Sarbatori Fericite si La multi ani!"